sâmbătă, 24 mai 2014

Prosecute Cat Killers

Prosecute Cat Killers
Recently, 50 cats were found poisoned or killed in Hawaii. The police should begin patrols around the island of Kauai to find these killers and pursue justice.

luni, 12 mai 2014

Un genocid pe care îl putem opri

south-sudan-violence
Femei și copii scoși din școli și spitale și uciși la marginea drumului. Televiziunea și radioul incită la ură. Nu sunt scene de acum 20 de ani, din Rwanda, ci fapte care se petrec chiar acum în Sudanul de Sud, dar stă în puterea noastră să le oprim.
Doi bărbați poartă vina pentru aceste atrocități: președintele Salva Kiir și fostul său adjunct, Riek Machar. Aflați într-o luptă acerbă pentru putere, cei doi provoacă tensiuni între grupuri etnice care au conviețuit pașnic timp de decenii. Ambii bărbați au bunuri și o parte a familiei în străinătate. Dacă îi vom lovi pe Kiir și Machar în punctul lor sensibil - averea lor - putem opri acest coșmar înainte de a se transforma într-un genocid.
Negocierile pentru pace sunt reluate treptat, iar SUA și Franța cer Consiliului de Securitate al ONU să impună sancțiuni și să trimită mai multe forțe de menținere a păcii în zonă pentru a proteja populația civilă. Rusia ar putea încerca să blocheze aceste demersuri, dar nici măcar China nu vrea să vadă o țară atât de bogată în petrol căzând pradă haosului. Deci putem câștiga - dacă vom acționa rapid. Avem nevoie de un milion de voci pentru a le cere celor mai importanți lideri să acorde sancțiuni și să trimită mai multe forțe de menținere a păcii pentru a proteja cetățenii din Sudanul de Sud.

Lovis Corinth - Horse Chestnut Blossoms

Lovis Corinth – Horse Chestnut Blossoms
Lovis Corinth – Still Life with Lilacs
Lovis Corinth – Lilacs in a Glass Vase
Lovis Corinth – Lilac in a Glass Jug
Lovis Corinth – Lilac and Tulips
Lovis Corinth – Cala lilies andn Lilacs with a Bronze Figurine
Lovis Corinth – Red and Yellow Tulips
Lovis Corinth - Stillleben mit gelben Tulpen Äpfeln und Grapefruit 1909

Lovis Corinth (Franz Heinrich Louis Corinth 21 iulie 1858, Tapiau, Prusia de est - 17 iulie 1925, Zandvoort, Olanda) a fost un pictor german. Alături de Max Liebermann, Lesser Ury şi Max Slevogt, Corinth a fost unul dintre cei mai importanţi şi influenţi reprezentanţi ai impresionismului german. Lucrările sale târzii sunt însă considerate a fi sinteze impresionist-expresioniste.
Lovis Corinth (21 iulie 1858 – 17 iulie 1925), pictor impresionist german
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...